webinar 29 maart 20.00 uur

maandag 29 maart om 20.00 uur

https://jozien.webinargeek.com/contact-met-je-wijze-lijf

Na enige aarzeling ga ik enthousiast mee in de vaart der volkeren.
Ik nodig je dan ook van harte uit om kosteloos deel te nemen aan het eerste webinar dat ik organiseer naar aanleiding van het boek ONDERBROKEN | contact met je wijze lijf’ dat ik schreef. Het boek bestaat uit twee dele
I Contact met je binnenwereld
II Contact met jezelf en met de ander.
Bij dit webinar vertel ik vooral over deel I.

Je eigen binnenwereld staat centraal.
Wat valt daar allemaal te beleven?
En wat heb je eraan om daar bewust van te zijn?

Na dit webinar:
– Weet je hoe je bewust boodschappen vanuit je lijf kunt waarnemen.
– Weet je waar in het lijf de meesten onrust ervaren en waar innerlijke rust.
– Weet je wat jou kan helpen om meer in contact te komen met je lijf.
– En je weet hoe je een beroep kunt doen op de wijsheid van je eigen lijf.

Na een introductie van ongeveer een half uur beantwoord ik met alle plezier vragen. Je kunt je vragen of opmerkingen ook sturen naar contact@jozienwijnakker.nl dan speel ik daar graag op in. Of stuur je vraag of opmerking na afloop en je ontvangt een persoonlijke reactie.

Heb je nog vragen over dit webinar, bel me gerust: 0612654494

Jozien Wijnakker

Auteur: Jozien Wijnakker

Ik ben een Brabantse Amsterdamse (1954). In de loop der jaren heb ik een rijke opleidings- werk- en levenservaring opgedaan. Deze kennis en kunde deel ik met plezier in mijn thuispraktijk. Het weer is zoals het is. Dat kun je niet bepalen. Wel hoe je omgaat met de realiteit en hoe je je levenspad vervolgt. Hiertoe bied ik graag ruimte en inspiratie. Met de realiteit als uitgangspunt; thuis, op je werk en in je relatie(s). Met als perspectief; bevrijd van ballast uit het verleden, fit voor de toekomst en gemak en voldoening in het leven van alledag.

Je bent welkom met je reactie of vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.