maandag 29 maart om 20.00 uur

https://jozien.webinargeek.com/contact-met-je-wijze-lijf

Na enige aarzeling ga ik enthousiast mee in de vaart der volkeren.
Ik nodig je dan ook van harte uit om kosteloos deel te nemen aan het eerste webinar dat ik organiseer naar aanleiding van het boek ONDERBROKEN | contact met je wijze lijf’ dat ik schreef. Het boek bestaat uit twee dele
I Contact met je binnenwereld
II Contact met jezelf en met de ander.
Bij dit webinar vertel ik vooral over deel I.

Je eigen binnenwereld staat centraal.
Wat valt daar allemaal te beleven?
En wat heb je eraan om daar bewust van te zijn?

Na dit webinar:
– Weet je hoe je bewust boodschappen vanuit je lijf kunt waarnemen.
– Weet je waar in het lijf de meesten onrust ervaren en waar innerlijke rust.
– Weet je wat jou kan helpen om meer in contact te komen met je lijf.
– En je weet hoe je een beroep kunt doen op de wijsheid van je eigen lijf.

Na een introductie van ongeveer een half uur beantwoord ik met alle plezier vragen. Je kunt je vragen of opmerkingen ook sturen naar contact@jozienwijnakker.nl dan speel ik daar graag op in. Of stuur je vraag of opmerking na afloop en je ontvangt een persoonlijke reactie.

Heb je nog vragen over dit webinar, bel me gerust: 0612654494

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons