Je bent van harte welkom bij dit gratis webinar. Vanwege de lancering van het boek ‘ONDERBROKEN | contact met je wijze lijf’ geef ik 7 juni van 8 tot 9 uur het derde webinar waarin je me hierover alles kunt vragen. Ook onderwerpen die niet in het boek staan komen aan bod of krijgen extra aandacht.

Het thema van dit webinar is
moeten & ontmoeten. Mijn persoonlijke en professionele missie is al jaren:

minder moeten meer ontmoeten

Stoppen-Zitten-Voelen
En natuurlijk gaan we de stoppen-zitten-voelen ‘oefening’ uit het boek doen.
Alleen dat is al een reden om erbij te zijn! Of je nu het boek gekocht hebt, wil kopen of gewoon belangstelling hebt, je bent van harte welkom. Waarom? Gewoon omdat ik het hartstikke leuk vind om te doen en belangstellenden graag support bied aan de hand van wat ik noem: mijn verzameld werk.

Dit boek is bij de boekwinkels verkrijgbaar en ook via mijn webshop: www.jozienwijnakker.nl/winkel. Vanaf 20 mei kun je het ook lenen bij de openbare bibliotheek.

Wil je deelnamen aan dit kosteloos webinar? Meld je dan aan via deze link … https://jozien.webinargeek.com/moeten-ontmoeten-1

Het vraagt moed om
– stil te staan en minder te moeten
– jezelf ten volle te ontmoeten
– de ander echt te ontmoeten.

Na afloop van dit webinar
> ben je bewuster van taken en plichten: wat moet echt?
> heb je je lichaamssensaties en gevoelens ontmoet
> houd je bij ontmoetingen rekening met eigen behoeften.

Introductie en vragen
Na een korte introductie is er volop gelegenheid voor vragen. Als je nu al vragen hebt stuur deze dan naar contact@jozienwijnakker.nl of stel ze via deze site dan speel ik daar graag op in.
Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je komt zelf niet in beeld. Chatten kan tijdens het gehele webinar openbaar of prive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons