reacties lezers en cliënten

“Ik heb je podcast beluisterd. Wat ben je een goede spreker. Je brengt jouw onderwerp op een hele lichte, zelfs humoristische manier. Heel realistisch, heel geruststellend, heel professioneel. Je verdient een podium.” Helene.

Met dankbaarheid denk ik terug aan de uren bij je op de bank, en vooral ook in de stoel. Ik zit weer goed in mijn vel, heb veerkracht en ga gestaag door. Dorothe

Wat heb je een rijke verzameling aan praktijkverhalen en inzichten beschreven in je boek ONDERBROKEN. Ik heb het in een adem uitgelezen. Erik

‘Je hebt me leren praten, stil zijn , naar mezelf te luisteren en te voelen. Je hebt me vele inzichten gegeven. De basis voor zelfvertrouwen is gelegd. Het voelt als een wereld van verschil, ik voel me zoveel beter.’ Eva
?

Wat heb je een leerzaam en verhelderend boek geschreven. Je geeft de lezer handvatten en vertrouwen. Bart

Hartelijk dank voor je begeleiding in deze bijzondere periode van mijn leven. De balans lijkt beslist meer in evenwicht geraakt. Met alles wat je hebt aangereikt valt er vast nog van alles te ontdekken. Daar heb ik zin in. Ria

‘Ik krijg alle ruimte van mijn werkgever voor de coaching. Ik ben veel bezig met wat wij bespreken zonder dat het te zwaar is. Het geheel voelt goed. ‘ Ad

Het boek ONDERBROKEN staat als een huis. Heel interessant als zelfhulpboek. Heel mooi dat beeld van een veilige baarmoeder. Merel

het lijkt er op alsof je het boek ONDERBROKEN voor mij hebt geschreven. Mijn angsten, verdriet en onzekerheden mogen er zijn en ik hoef niet langer te pleasen. Wilma

Je schrijft helder in gewonen lekentaal. Het is een soort zelfhulpboek. Je hebt een menselijke toon, zacht, liefdevol. Dat vind ik erg prettig om te lezen. Francien
?

Het lezen van je boek ONDERBROKEN heb ik als heel troostrijk ervaren. Soms ook confronterend door de nuchterheid waarmee je sommige situaties beschrijft, maar daardoor ook verhelderend. ‘Ik mag rustig uitademen, hoef niet zo mijn best te doen, ik ben al goed zoals ik ben’. De vragen zorgden voor reflectie en basis voor gesprek met mijn man. Ik zal het zeker nog regelmatig ter hand nemen. Marit

?
Dankjewel voor de coaching waar veel ruimte was voor gevoel en ontdekking. Je hebt me handreikingen gegeven om het roer om te gooien en mijn hart te volgen en daaraan trouw te blijven. Wat ik vooral geleerd heb is werkelijk lief te hebben en te blijven durven dromen. Anke
?

‘Wat een bijzonder jaar is het geweest. Een rollercoaster, zoveel groei en steeds meer vanuit eigen kracht. Ongelooflijk veel dank voor je luisterend oor, de tools en de steun om te komen waar ik nu ben. ‘Suzanne