reacties

Met dankbaarheid denk ik terug aan de uren bij je op de bank, en vooral ook in de stoel. Ik zit weer goed in mijn vel, heb veerkracht en ga gestaag door.

Dorothe

‘Je hebt me leren praten, stil zijn , naar mezelf te luisteren en te voelen. Je hebt me vele inzichten gegeven. De basis voor zelfvertrouwen is gelegd. Het voelt als een wereld van verschil, ik voel me zoveel beter.’

Eva

Hartelijk dank voor je begeleiding in deze bijzondere periode van mijn leven. De balans lijkt beslist meer in evenwicht geraakt. Met alles wat je hebt aangereikt valt er vast nog van allles te ontdekken. Daar heb ik zin in.

Ria

‘Ik krijg ale ruimte van mijn werkgever voor de coaching. Ik ben veel bezig met wat wij bespreken zonder dat het te zwaar is. Het geheel voelt goed. ‘

Ad

Dankjewel voor de coaching waar veel ruimte was voor gevoel en ontdekking. Je hebt me handreikingen gegeven om het roer om te gooien en mijn hart te volgen en daaraan trouw te blijven. Wat ik vooral geleerd heb is werkelijk lief te hebben en te blijven durven dromen.

Anke

‘Wat een bijzonder jaar is het geweest. Een rollercoaster, zoveel groei en steeds meer vanuit eigen kracht. Ongelooflijk veel dank voor je luisterend oor, de tools en de steun om te komen waar ik nu ben. ‘

Suzanne